«Sigues tu» és un programa impulsat per Dipsalut que promou estils de vida saludables i respectuosos amb l’entorn a partir del treball de les habilitats per a la vida i el sentit de coherència. Concentra la intervenció en infants i adolescents.

“Sigues tu, eines i actius per a la salut» és un programa dissenyat per entrenar les habilitats per a la vida d’infants i adolescents.
Les habilitats per a la vida són destreses psicosocials (la capacitat de resoldre problemes o de gestionar les emocions) que complementen i optimitzen la intel·ligència i els coneixements. Desenvolupar aquestes habilitats és clau per prendre bones decisions en matèria de salut i per afrontar de manera positiva els desafiaments de la vida quotidiana.
El programa es duu a terme en escoles, instituts i altres tipus de centres de la demarcació de Girona. Es treballa des de P3 fins a 4t d’ESO i en els PFI i Centres d’Adults. El desenvolupen docents, personal tècnic de Dipsalut i d’organismes col·laboradors, amb el suport de materials didàctics adaptats a cada edat.

https://www.siguestu.cat/

logodipsaluthoritzontalcolor