Punt d’Orientació Educativa

És un servei creat per orientar i acompanyar l’alumnat en totes les etapes educatives (de 0 a 20 anys) i les seves famílies en el procés d’aprenentatge i construcció del seu projecte de vida, de forma coordinada entre els agents clau de la comunitat educativa.

Col·labora amb els centres educatius de la vila i altres agents del territori en el desenvolupament d’itineraris formatius personalitzats i posa en contacte als infants i joves amb les entitats i serveis que duen a terme activitats diverses de caire no formal (esports, lleure, artístiques, reforç acadèmic…), buscant així respondre als seus interessos i necessitats.

Cartell Punt d’Orientació Educativa

Horari d’atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Contacte: 972 24 91 54 o a ome@salt.cat

Programa Juguem?

El Programa “Juguem?” és un projecte socioeducatiu que actua en el medi obert de Salt. Es desenvolupa en l’àmbit d’infància, joves i les seves famílies en l’espai públic. A més, incorpora un procés de dinamització comunitària que afavoreix l’espai públic com un espai educador i de cohesió social, d’ús compartit i consensuat que pugui ajudar i articular la convivència a Salt.

Web Programa Juguem?

Activitats fora escola del municipi

En procés de creació, properament publicarem en aquest espai la guia on-line d’activitats extraescolars de la vila

Guia per a l’escolarització a Salt

Hi trobaràs orientacions per a triar escola i informació sobre el procediment d’escolarització d’infants.

Guia per a l’escolarització