ESCOLA EL PLA

Nom del centre ESCOLA EL PLA
Públic o concertat Públic
Adreça Passeig Marquès de Camps, 50.  Mapa
Telf. 972400710 o 634768674
Correu b7004864@xtec.cat
Web https://agora.xtec.cat/escolaelpla/
Xarxes @escolaelpladesalt
Correu AFA afa@escolaelpla.cat

PROJECTE EDUCATIU DEL CENTRE

Som un centre d’educació infantil i primària acollidor, inclusiu i proper a la comunitat. Creiem en les possibilitats educatives que ens ofereix el nostre entorn, ric i divers. Fomentem l’autonomia i la col·laboració alternant diferents metodologies d’ensenyament-aprenentatge.

Les espais a infantil i cicle inicial, les capses d’aprenentatge a cicle mitjà i cicle superior són una petita mostra de treballar d’una manera globalitzada i vivencial. Per altra banda el treball sistemàtic del  gust  per la lectura en les diferents llengües  i les matemàtiques manipulatives també donen identitat al nostre centre.

La situació epidemiològica ha fet que reorganitzem els Talents i actualment mentre duri la situació epidemiològica no són en grups intercicles, amb aquest  projecte participem a l’ERASMUS + de Talent Maker com a escola impulsora, juntament amb la Càtedra TecknéA través de la metodologia emprada en aquest gran projecte pretenem afavorir el  desenvolupament de les intel·ligències múltiples (tallers de robòtica, hort, bricolatge, percussió, expressió corporal, cuina, circ i teràpies canines, entre d’altres).

GALERIA